شلغم با نبات

شلغم ها را می شوییم و سر و ته ان را مرتب می کنیم و همان طور با دم و درسته در قابلمه می گذاریم و کمی اب روی انها می ریزیم  و بسته به ذائقه چند تکه نبات در ان می  اندازیم و وقتی که جوش امد با حرارت کم 1 ساعتی بجوشد تا اب ان به خوردش برود (اگر هم دوست داشته باشید اب باقی مانده در ته قابلمه هم بسیار خوش مزه است ).حرارت را زیاد نکنید به خاطر وجود نبات ممکن است ته بگیرد .

من برای این مقدار 4 تکه نبات کوچیک استفاده کردم .

من یک استکان از اب شلغم که با نبات جوشیده و شیرین و زعفرانی رنگ شده بود را برای مهشید کوچولو که سرماخورده بود و شلغم هم دوست نداشت برداشتم و به جای شربت 2 - 3 قاشقی تونستم بهش بدم حاضر بود شربت شیمیایی ها رو بخوره ولی به قول خودش مامان این شربت سبزه مزه ی اب شلغم میده نمی خوام ....خب خودم خوردم بچه های الانند دیگه ...مزه های جدید رو به سختی امتحان می کنند ....

/ 31 نظر / 170 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانیه

اینم ایده ی خوبی بود.مرسی

یرلیان

مرسی که اومدی خانمی منتظر آپهای خوشمزه اتون هستیم

محب مهدی(عج)

سلام گلی.ممنونم .عجب راهی.واسه سرماخوردگی فکر کنم عالی باشه.نوش جونتون

مجله اینترنتی لیموترش

بسیار عالی ... ممنون... انشااله در یک پست نزدیک تو وبلاگم یه روش دیگه پخت شلغم را تقدیم می کنم...

مجله اینترنتی لیموترش

بسیار عالی ... ممنون... انشااله در یک پست نزدیک تو وبلاگم یه روش دیگه پخت شلغم را تقدیم می کنم...

ابریشم

سلام ممنون که به من سر زدین حتما منو در جریان به روز شدن هاتون بذارید متشکرم از آپزی هاتون که با عشق پخته شده فوق العاده ممنون

some

امشب درست کردم خیلی خوشمزه بود مررررررررسی عالی بود

زهرا

من که همیجوری شلغم خور حرفهایم با نباتم شیرین شه که دیگه حرف نداره

مامان مریم

خیلی عالی شده عزیزم بعد پختش خیلی خوش رنگ شده نوش جونتون عزیزم

الی

به به شلغم..حیف که دیگه رفت دلمون واسش تنگ میشه..[ناراحت]