پیراشکی فر پز

دستور تهیه ی خمیر :

در ابتدا مایه خمیر+شکر+اب ولرم و روی ان را می پوشانیم و ده دقیقه در جای گرم بماند تا حجم ان دو برابر شود.

در ظرفی دیگر ارد+تخم مرغ+شیر+روغن +مایه خمیر فعال شده و به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم و روی ان را سلفون می کشیم و با پارچه می پوشانیم و در جای گرم 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود .(ظرف بزرگ باشد تا خمیر بیرون نریزد )

بعد گلوله هایی به قطر 3 س.م از خمیر برمی داریم و به صورت دایره ای به قطر 8 س.م باز می کنیم و 2 ق غ پر مواد گوشتی روی خمیر می ریزیم و روی ان هم پنیر پیتزا و خمیر را می بندیم با فاصله در سینی چرب شده می چینیم و دوباره در سینی 15 دقیقه استراحت می دهیم و با رومال زرده و کنجد تزئین می کنیم

در فر 180 درجه              30 تا 40 دقیقه

نکته 1: مواد داخل خمیر را پرو پیمون بریزید (کالباس و سوسیس و زامبون هم می توانید به مایه ی گوشتی اضافه کنید )

نکته 2:اگر از مایه خمیر فوری استفاده کردید با ارد مخلوط کنید.

نکته 3:میشه خمیر را با وردنه  روی سطح ارد پاشی شده باز کرد  (به قطر نیم سانت‌)و با قالب گرد یا لیوان قالب زد .

نکته 4:در درست کردن خمیر ها برای بار اول بهتر است مواد را نصف کنید.

موادی کهمن برای داخلش استفاده کردم شامل :پیاز+گوشت چرخ شده +قارچ+ فلفل دلمه ای +نمک و فلفل و کمی زرد چوبه و پنیر پیتزا بود .

در اخر هم با سس کچاپ میل بفرمایید .

در اسرع وقت سعی می کنم از مرحل کار هم عکس بزارم .

/ 0 نظر / 51 بازدید