چیز کیک توت فرنگی

طرز تهیه کیک :

این کیک از سری کیک های اسفنجی می باشد در ابتدا زرده و سفیده ها را جدا می کنیم سفیده را می زنیم تا پفکی شود و در اواسط هم زدن 1 ق غ شکر به ان اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم

زرده ها و شکر و وانیل و 3 ق س اب جوش را مخلوط و با هم زن می زنیم تا بوی زهم ان از بین برود زرده ها را به سفیده های زده شده اضافه می کنیم و و ارد و ب پ را که مخلوط کرده ایم در ان الک می کنیم و به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط می کنیم

کف قالب را چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم  و مواد را در ان می ریزیم و در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه می پزیم .

نکته 1: دیواره ی قالب را چرب نکنید چون از بالا امدن و پف کردن کیک جلوگیری می کند .

نکته 2:فر باید از 15 دقیقه قبل روشن شود .

نکته 3:قبل از 20 دقیقه  در فر را باز نکنید.

طرز تهیه رویه کیک :

از لبه ی کیک 2 سانت داخل می شویم و نصف ارتفاع کیک را خارج می کنیم .

خامه ی قنادی و پنیر خامه ای و پوره ی توت فرنگی و و ژلاتین را که با اب سرد حل کرده و به صورت بن ماری ذوب کرده ایم و حالا کاملا سرد شده است در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم

و این مواد را روی قسمت خالی شده ی کیک می ریزیم طوری که 1 سانت از ارتفاع کیک خالی بماند و حالا کیک را در یخچال می گذاریم تا مواد کمی خودش را بگیرد .

در این فاصله ژله را با 5/1 لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری ذوب می کنیم و از داغی که افتاد در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد قاشق قاشق و با احتیاط روی مواد خامه ای کیک می ریزیم و و چند ساتی در یخچال بماند تا کاملا اماده شود .

نکته 1 : ژلاتین ذوب شده باید حتما سرد شده باشد تا مواد خامه ای نبرد .

نکته 2: تزئین چیز کیک ها در قالب کمر بندی نیز به راحتی انجام می شود .

نکته 3: یک روش دیگر برای این کیک این است که کیک را بعد از پختن از ارتفاع به 2 یا 3 قسمت برش می زنیم (بسته به اندازه ی کیک) و یک قسمت ان را در ظرف پیرکس هم شکل و هم اندازه ی کیکمون که داخل انرا سلفون کشیده ایم می گذاریم وبعد لایه ی پنیری و بعد هم ژله را می ریزیم و طبق معمول یخچال(.سلفون کمک می کند تا کیک راحت از ظرف خارج شود .)

نکته 4: به جای پوره توت فرنگی از تکه های درشت توت فرنگی هم میشه استفاده کرد و روی مواد پنیری کیک قبل از ریختن ژله تکه های توت فرنگی بچینیم و بعد ژله ی نیم بند را بریزیم.

نکته 5:اگر خواستیم رنگ مواد پنیری صورتی تر شود کمی رنگ مجاز خوراکی هم می شود به ان اضافه کرد .

دستور از خانم صرافا برنامه ی به خانه بر می گردیم.

/ 4 نظر / 58 بازدید
میترا

سلام عزیزم، عالییییییییییییییییییی نوش جان

فاطمه

ممنون از دستور چیز کیک عالی ای که گذاشتی [گل]

هستی

سلام نوش جان طاعات هم قبول منم اپم خوشحال میشم بیایید

تکتم (دکتر آشپز)

سلام خیلی هم عقب نبودم. فقط همین پست رو ندیده بودم. پست عکس نداره یا من نمی بینمشون؟