شربت البالو

طرز تهیه :

شربت البالو را هر کس به روشی درست می کند من ابتدا البالو هارا می شویم و درتنظیف می ریزم و به صورت پهن طوری که البالو ها زیاد روی هم نباشند گره می زنم و ان را در قابلمه ی بزرگی می گذارم و روی ان طوری که تا نصف البالو ها را بپوشاند اب می ریزم.

و 15 دقیقه بجوشد و در این مدت تنظیف را زیرو رو میکنیم تا تمام سطح در تماس باشد و این کار را 3 بار انجام می دهیم یعنی 3 بار به ان اب اضافه می کنیم و هر با اب البالوی اماده را خارج می کنیم به این ترتیب اب البالو را بدست می اوریم و بعد به ان شکر را اضافه می کنیم و از لحظه ی جوش امدن 3 ربع ساعت می جوشانیم و گلاب را به ان اضافه و شعله را خاموش می کنیم .

نکته 1:شربت البالو را نباید زیاد بجوشانیم چون تا وقتی که روی حرارت است قوام خود را نشان نمی دهد تا زمانی که کف روی شربت صورتی است کافی می باشد .

نکته 2: مقداری از شربت را در یخچال می گذاریم خنک که شد در اب یخ می ریزیم اگر خودش را گرفت و ته نشین شد قوام امده است .

نکته 3:قوام شربت را در دمای اشپزخانه نباید دید باید بعد از خنک شدن دید چون ممکن است در دمای اشپزخانه شل باشد اما در یخچال خودش را بگیرد و اماده باشد.

نکته4: جوشاندن اب آلبالو و شکر بسته به میزان ان و مقدار شکر متغیر است.

/ 1 نظر / 60 بازدید
میترا

دست گلت درد نکنه نوش جان