کاپ کیک پرتقالی

طرز تهیه:

ابتداروغن و شکر را با همزن می زنیم  و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر کدام را 1 دقیقه ای می زنیم و با تخم مرغ اخر رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم و 2 دقیقه می زنیم و بعد همزن را خاموش و کنار می گذاریم.

ارد +ب پ+نمک را مخلوط و سه بار الک می کنیم .

نصف ارد را اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم و نصف اب پرتقال را می افزاییم و با لیسک مخلوط می کنیم .و دوباره نصف دیگر ارد را مخلوط و نصف دیگر اب پرتقال را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم ..

در قالب مافین چرب و ارد پاشی شده (که من در کپسول های بزرگ که ایستایی لازم را دارند و نیاز به قالب مافین ندارند ریختم )تا نصف قالب یا کپسول می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه و به مدت 25 تا 30 دقیقه( که بسته به فر باز هم متفاوت است ) می گذاریم .

نکته :  داخل قالب مافین می شود کاغذ کپسولی بزاریم ونیاز به چرب شدن ندارد .

/ 5 نظر / 30 بازدید
فاطمه

سلام عزیزم خوشحالم برگشتی اون هم دست پر عزیزم به نظر خیلی راحته دوست دارم امتحانش کنم ممنون [گل]

سارینا

دستت درد نکنه.کیک پرتقالیو من همیشه هستم و عاشقشم.خیلی خوشمزه به نظر میرسه.به به...

میترا

سلام عزیزم وایییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییی شده نوش جان

هستی

سلام عالی ما هم اپیم

عمه جون

عالیه عزیزم