کمپوت گیلاس

طرز تهیه :

ابتدا گیلاس ها را دم می کنیم و می شوییم و در شیشه های کمپوت می ریزیم بعد بسته به اندازه ی شیشه و بسته به ذائقه 3 و یا حتی 4 ق  سبک شکر البته در شیشه های بزرگ تر  شکر روی گیلاس ها می ریزیم و ان ها را از اب شیر پر می کنیم و در شیشیه ها را سفت می بندیم .

                                        

ته قابلمه ی بزرگی یک تکه پارچه می اندازیم و شیشه های کمپوت را کنار هم روی ان می چینیم داخل قابلمه را از اب پر می کنیم طوری که روی شیشه ها را اب بگیرد روی اجاق گاز با حرارت متوسط رو به بالا می گذاریم تا اب جوش بیاید از موقع جوش امدن  با حرارت کم تر 20 دقیقه که جوشید اماده و گاز گیری شده است  حرارت را خاموش می کنیم و همانجا داخل قابلمه بماند تا اب قابلمه سرد شود بعد بر می داریم و اگه یخچال جا داشت در یخچال می گذاریم وگرنه چون گاز گیری شده است در دمای اشپزخانه و داخل کابینت هم میشه گذاشت

کمپوت ها یکماه تا چهل روز دیگر جا می افتد و اماده ی خوردن می شود .

نکته1 :قابلمه باید بزرگ باشد تا روی سر شیشه ها را اب بگیرد .

نکته 2: سر شیشه حتما باید سالم باشد من هر سال سر شیشه ها را تعویض می کنم و سر شیشیه ی نو می خرم .

نکته 3 : میزان شکر بسته به ذائقه و اندازه ی شیشه کم و زیاد می شود .

نکته 4: من از شیشه های خالی سس  مایونز( البته با سر نو) استفاده کردم که شیشه ها ی متوسط 3 ق غ سبک و سایز بزرگترش 4ق غ سبک شکر ریختم .

/ 12 نظر / 49 بازدید
نمایش نظرات قبلی
میترا

سلام مامان خانمی، عجب کمپوت گیلاسی....... عالییییییییی نوش جان.

فاطمه

به به من کمپوت گیلاس رو از بقیه کمپوتها بیشتر دوست دارم دستت درد نکنه دستورشو گذاشتی

فاطمه

کجایی ؟!!!!!! دلمون برات تنگ شد [گل][گل][گل]

هستی

سلام طاعات قبول اپم خوشحال میشم حضورتون تو وبم داشته باشم با سپاس

فاطمه

مامان خانمی کوجایی عزیزم ؟!!!!!!!!دلم برات تنگ شد

هستی

سلام عیدتو ن مبارک پیشمون بیایید اپم

بهاره

مامان خانومي تازه با وبلاگتون آشنا شدم و ان شاءالله چند تا از دستورها رو امتحان ميكنم و بهتون خبر ميدم نتيجه رو. به نوشتن ادامه بدين. حيفه.