ژله ی پرتقالی پرتقالی

دستور تهیه :

ابتدا  پرتقال را  از وسط قاچ می کنیم و اب ان را می گیریم طوری که پوست ان سالم بماندو اب پرتقال را به مصرف اهالی خانواده برسانید .

ژله ی پرتقال را طبق دستور روی ان اماده کنید کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد داخل پوست پرتقال ها می ریزیم و ان ها را در  ظرفی در یخچال می گذاریم تا ببندد و بعد از وسط به دو نیم میکنیم و در ظرف سرو می چینیم .

 

نکته 1: این ژله را می توان در رنگ ها و طعم های مختلف و به صورت رنگارنگ درست کرد .

/ 8 نظر / 27 بازدید
زاهدی

سلام وبلاگتون واقعا عالیه اگه تمایل به تبادل لینک دارید مارو با نام رطب مغزدار زاهدی لینک کنید و بگید شمارو با چه نامی لینک کنیم ممنون

مامان خونه

سلام.ممنون که به ما سر زدید.[گل]با تبادل لینک هم موافقم.من شما رو لینک کردم.[قلب]

حمیده شورو شیرین

سلام گلم.به به چه چیزای خوشمزه ای عالین. عزیزم شما لینک شدین.شما هم افتخار بدین[گل]

هستی

سلام اپم خوشحال میشم بیایید منتظرم ممنون

بیتا

چه خوشگلن ایناااااااا میخااااااااام

some

من داخل هندونه ژله ی انار ریختم و بعد برش زدم خیلی جالب شده بود اینم خیلی خوبه مررررررررررررسی اینم حتما امتحان میکنم قربونت