ته چین مرغ

مواد لازم :(برای 4 نفر)

برنج .........................   2/5 تا 3 پیمانه پلوپز 

مرغ .........................  نصف سینه بیشتر

اب مرغ .................... نصف لیوان

ماست .................... 1 لیوان

تخم مرغ ................. 1 عدد کامل و 3 تا زرده

روغن مایع .............  2 تا 3 ق غ

نمک وفلفل و زردچوبه .. به میزان لازم

زعفران دم کرده .........   به میزان لازم

کره ........................  50 گرم

زرشک ................ بسته به ذائقه

دستور تهیه :

برنج را طبق معمول می شوییم و با اب و نمک 2- 3 ساعتی خیس می کنیم .

 

مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه تفت مختصری می دهیم و بعد 1 لیوان اب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزدو در اخر نصف لیوان اب مرغ بماند . مرغ های پخته را ریش ریش می کنیم و اب مرغ را هم کنار می گذاریم .                                             

اگر از زرشک استفاده می کنید در این مرحله زرشک را خیس کنید و بعد از گرفتن اب ان را تفت مختصری بدهید و کنار بگذارید .(من نداشتم گریه).

حالازرده های تخم مرغ و تخم مرغ کامل را با هم زن می زنیم (من تو غذاساز ریختم ) بعد 1 لیوان ماست را اضافه و هم می زنیم روغن مایع و کمی نمک و زعفران ابکرده را اضافه و مخلوط می کنیم .


دو سه قاشق از این مواد را روی مرغ های ریش شده می ریزیم تا خوشرنگ شوند .

برنج را ابکش می کنیم .

و حالا برنج  را در مایع زعفرونی ته چین می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم .

ته قابلمه را کمی چرب می کنیم و نیمی از برنج را می ریزیم وبا پشت قاشق کاملا صاف و فشرده می کنیم البته قبل از ریختن برنج می توانیم دو سه تکه سیب زمینی قالب زده را ته قابلمه بچینیم و بعد برنج را بریزیم.خب حالا مرغ و(زرشک ) را روی برنج می ریزیم وکمی منسجم می کنیم.


و لایه ی بعدی برنج (که بعضی ها این لایه را برنج سفید استفاده می کنند)را می ریزیم و کاملا فشرده می کنیم.

در قابلمه را می بندیم بخار که کرد نصف لیوان اب مرغ (دلخواه)را روی ان می دهیم و برنج را با حرات ملایم دم می گذاریم .

بعد از دم کشیدن ته چین را در ظرف سرو برمی گردانیم و قالب کره را با چنگال روی ان می کشیم تا به خورد ان برود واقعا خوش طعمش می کند .در این مرحله می توان با زرشک و خلال پسته و خلال بادام و ماست چکیده ماسوره ای تزئین کرد من به دلیل کمبود زمان و اینکه اعضای خانواده با قاشق چنگال سر سفره  منتظر بودند تزئین نکردم همین چند تا عکس از اماده شده اش را با کلی خجالت گرفتم ..

اینم یه برش از ته چین ساده و خوش مزه مان

نوش جان

/ 12 نظر / 33 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

سلام دوست مهربونم وای که چقدر دلم برات تنگ شده بود عیدت مبارک باشه خداکنه سال جدید بهترینها برات رقم بخوره ... ته چین هم حرف نداره[ماچ][قلب][گل]

پریسا

با سلام عیدتون مبارک انشالله به شادی

نودل بانو

عزیزم سال نو بهت تبریک میگم امیدوارم روزای قشنگ تو سال جدید منتظرت باشه... منم آپم...

محب مهدی(عج)

سلام خانمی.عیدتون مبارک.نوش جونتون

الی

به به مدتهاست نخوردم..دلم خوااست..نووووووش جااااان[گل][گل]

سحر

عجب ته چینیی. نوش جون خانواده

ملیکا

وای دلم خواست[چشمک]. مرسی که سر زدید

شیرین بانو

سلام خسته نباشی. ولاگت عالییییییییی زحمت کشیدی. مامان خانمی حتما این غذا را درست کنم. خوشحال از این که با شما آشنا شدم به من هم سر بزن اگه با تبادل لینک موافقی منو با اسم شیرین بانو لینک کن خبر بده با چه اسمی لینکت کنم. مامان جان. [خوشمزه][گل][قلب][تایید]

شیرین بانو

سلام خسته نباشی. ولاگت عالییییییییی زحمت کشیدی. مامان خانمی حتما این غذا را درست کنم. خوشحال از این که با شما آشنا شدم به من هم سر بزن اگه با تبادل لینک موافقی منو با اسم شیرین بانو لینک کن خبر بده با چه اسمی لینکت کنم. مامان جان. [خوشمزه][گل][قلب][تایید]