کوکوی پیازچه

مواد لازم :

پیازچه ریز خرد شده  ............................... 1.5 لیوان   

سیب زمینی نگینی  .............................. 1 لیوان       

گوجه خرد شده       ..............................  نصف لیوان      

تخم مرغ               ..............................4 عدد     

آرد                  ............................... 1 ق غ

 نمک فلفل سیاه و زردچوبه .........................   به اندازه ی لازم 

روغن                  .............................  به اندازه ی لازم

 طرز تهیه :

در ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد میکنیم پیازچه را هم  ریز خرد می کنیم و گوجه را

هم نگینی درشت تر خرد می کنیم

تخم مرغ ها را داخل مواد می شکنیم فلفل (زیاد تر ) و نمک و زردچوبه و ارد  را می ریزیم و هم می زنیم و در  روغن داغ با حرارت کم بدون گذاشتن در تابه می ریزیم  و یک طرف که پخت برش می زنیم و بر می گردانیم .(من هم چهار گوش و هم مثلثی برش زدم ) 

سرخ کردنشم همه یاد دارید من عکس نگرفتم واینم برش مثلثی اماده شده اش با نون سنگگ

نوش جان

نکته 1:منظور از لیوان همان لیوان دسته دار فرانسوی ها می باشد .

نکته 2: گوجه نباید اب بیندازد چون کوکو ته می گیرد .

/ 27 نظر / 49 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم

برام جالب بود باید خوشمزه باشه آخه من تنی خیلی دوست دارم[چشمک]

مامان مریم

سلام عزیزم عجب کوکوی خوشمزه ای شده [قلب] نوش جونت

ati

نوش جانتون!

کفایت

سلام مامان خانمی. ماشالله شما از کم یه غذایی متفاوتی میسازی که همسرم این نوع غذاهای متفاوت رو خیلی دوست داره. ممنون

کفایت

سلام مامان خانمی. ماشالله شما از کم یه غذایی متفاوتی میسازی که همسرم این نوع غذاهای متفاوت رو خیلی دوست داره. ممنون

عذرا

سایت قشنگ و پر محتوایی دارید . موفق باشید

عذرا

سایت قشنگ و پر محتوایی دارید . موفق باشید

some

من عاشق کوکو ها هستم فرقی نمیکنه چه کوکویی باشه کوکو پیازچه درست کرده بودم اما بدون گورجه حتما این نوعش باید درست کنم ببینم چه مزه ای داره فکر کنم خیلی خوشمزه باشه مرررررررررسی عزیزم

مگی

چه کوکوی بامزه ای : ) ما تو کوکوی پیازچه بادمجون ساتوری می ریزیم میکس با مزه ای میشه اونم : )!