رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

کاسه های شکلاتی
ساعت ۳:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۱/٢۱   کلمات کلیدی: شکلات (نوروز )

                                                         

اینم یه مدل شکلات خوشمزه و شیک

مواد لازم :

شکلات تلخ

مغز گردو بادام و پسته

کاغذ کپسولی کو چکترین سایز

عسل


مواد لازم:

شکلات تلخ

مغز گردو  بادام و پسته

کاغذ کپسولی کوچکترین سایز

عسل

 من مقدار مواد را دقیق نگفتم چون برای این شکلات نیازی به ترازو و گرم نداریم و در ضمن  می توان فقط مغز گردو به تنهایی استفاده کرد.

طرز تهیه:

ابتدا شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب می کنیم و یک دقیقه ای صبر می کنیم تا فقط از داغی بیفتد بعد با قاشق مربا خوری داخل و دیواره های کاغذ کپسولی را به این شکلات اغشته می کنبم و کمی که خودش را گرفت این کار را دوباره تکرار می کنیم تا ضخیمتر شود و مو قع جدا کردن نشکندحالا به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم و بعد کاغذ کپسولی را از زیر پاره می کنیم و کاسه های شکلاتی اماده است

مغز ها را به کمک غذاساز خرد می کنیم (اسیاب نمیکنیم چون عسل بیشتری  می برد)با عسل به هم می چسبانیم و داخل کپسول ها را پر می کنیم

امیدوارم که خوشتون اومده باشد

نکته 1:در مرحله اغشته کردن شکلات می توان کمی با نوک انگشت لبه های کاغذ کپسولی را چرب کنیم

نکته 2:برای راحت در امدن کاغذ کپسولی می توان خیلی کم با قلم مو ان را خیس کرد

نکته 3: کاسه های شکلاتی با تعداد زیاد را می توان با ماسوره شکوفه ی خامه بزنیم که در این صورت برای تزئین روی کیک هم مناسب می باشدو یا با اسمارتیز پر کنیم همچنین میتوانیم هنگام سرو میوه ی خرد شده بریزیم وروی ان را با شکلات اب شده تزئین کنیم.

نکته 4 :کاسه های شکلاتی بزرگتر را می توان با شکلات سفید درست کرد و برای سرو انار شب یلدا مناسب می باشد.