رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

ژله ی میان تهی
ساعت ٥:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۱٠/۳٠   کلمات کلیدی: ژله

این تاریخ رو به صورت پیش نویس ذخیره کرده بودم (حالا مناسبتش بماند)و همان شب  به خاطر خالی نبودن عریضه و دلخوشی دخترای گلم و با کمک مهشید جون که عاشق  هم زدن ژله و حل کردن بستنی در ان هست این ژله ها را درست کردم ...........


برای این که ژله پرتقال را می ریزیم و به صورت  کج در یخچال می گذاریم که اگر تعداد جام ها زیاد باشد ان ها را داخل ظرفی طوری می چینیم که پایه های جام داخل هم گیر بیفتند که به این ترتیب ژله ها به صورت کج می بندند .من که پایه ی جام را داخل قفسه ی یخچال گذاشتم و بدنه ی ان را به ظرفی تکیه دادم وبعد ژله ی الوئه ورا را که با 1 لیوان اب جوش و به صورت بن ماری حل کردم و بعد از از کمی سرد شدن به ان 1 لیوان سر خالی بستنی اضافه کردم و مهشید جون حل کرد را روی ژله ی پرتقال ریختم و این بار جام را صاف می گذاریم تا ببندد.

اینم ژله ی میان تهی که ژله ی پرتقال را مثل قبل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کامل ببندد (حدود 1 ساعت )که می توان این قسمت را هم به صورت کج بریزیم .وبعد ژله ی دیگر را که اماده کردیم و کاملا خنک شد را روی ژله ی پرتقال می ریزیم و سر جام رادو لایه  سلفون می کشیم تا در صورت سوراخ شدن یکی نشتی ندهد   و اطراف ان را هم چسب می زنیم .من به خاطر عجله ای که داشتم از این مراحل عکس نگرفتم و حالا جام را به صورت برعکس (سر وته ) داخل بشقابی در یخچال می گذاریم تا ببندد و بعد با احتیاط سلفون و چسب را باز می کنیم ژله اماده است .

دفعه ی بعد حتما عکس مراحلش را هم می گذارم .