رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

شلغم با نبات
ساعت ۱٠:٠۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۱٠/٢٥   کلمات کلیدی: شلغم و نبات

بسیار خوشمزه و متفاوت و کاملا مناسب برای شب های زمستانی


شلغم ها را می شوییم و سر و ته ان را مرتب می کنیم و همان طور با دم و درسته در قابلمه می گذاریم و کمی اب روی انها می ریزیم  و بسته به ذائقه چند تکه نبات در ان می  اندازیم و وقتی که جوش امد با حرارت کم 1 ساعتی بجوشد تا اب ان به خوردش برود (اگر هم دوست داشته باشید اب باقی مانده در ته قابلمه هم بسیار خوش مزه است ).حرارت را زیاد نکنید به خاطر وجود نبات ممکن است ته بگیرد .

من برای این مقدار 4 تکه نبات کوچیک استفاده کردم .

من یک استکان از اب شلغم که با نبات جوشیده و شیرین و زعفرانی رنگ شده بود را برای مهشید کوچولو که سرماخورده بود و شلغم هم دوست نداشت برداشتم و به جای شربت 2 - 3 قاشقی تونستم بهش بدم حاضر بود شربت شیمیایی ها رو بخوره ولی به قول خودش مامان این شربت سبزه مزه ی اب شلغم میده نمی خوام ....خب خودم خوردم بچه های الانند دیگه ...مزه های جدید رو به سختی امتحان می کنند ....