رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

کوکوی پیازچه
ساعت ٩:٥۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٧/٢٦   کلمات کلیدی: کوکو

 

 یه کوکوی خوشرنگ و خوشمزه که تو این شبهای بلند پاییز برای شام بسیار عالیه.


مواد لازم :

پیازچه ریز خرد شده  ............................... 1.5 لیوان   

سیب زمینی نگینی  .............................. 1 لیوان       

گوجه خرد شده       ..............................  نصف لیوان      

تخم مرغ               ..............................4 عدد     

آرد                  ............................... 1 ق غ

 نمک فلفل سیاه و زردچوبه .........................   به اندازه ی لازم 

روغن                  .............................  به اندازه ی لازم

 طرز تهیه :

در ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد میکنیم پیازچه را هم  ریز خرد می کنیم و گوجه را

هم نگینی درشت تر خرد می کنیم

تخم مرغ ها را داخل مواد می شکنیم فلفل (زیاد تر ) و نمک و زردچوبه و ارد  را می ریزیم و هم می زنیم و در  روغن داغ با حرارت کم بدون گذاشتن در تابه می ریزیم  و یک طرف که پخت برش می زنیم و بر می گردانیم .(من هم چهار گوش و هم مثلثی برش زدم ) 

سرخ کردنشم همه یاد دارید من عکس نگرفتم واینم برش مثلثی اماده شده اش با نون سنگگ

نوش جان

نکته 1:منظور از لیوان همان لیوان دسته دار فرانسوی ها می باشد .

نکته 2: گوجه نباید اب بیندازد چون کوکو ته می گیرد .