رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

کاپ کیک پیتزا
ساعت ۸:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٧/۱   کلمات کلیدی: پیتزا

             سلام به آفتاب                                     

              سلام به پاییز و سلام به مدرسه                                    

               اینم یه پیتزای خوشمزه که مناسب برای مهمانی و تولد ها  

    

 بسیار نرم و خوشمزه ست مهشید کوچولوی ما که  اهل پیتزا و پیراشکی نیست   

                             2 تا از این پیتزا ها را خورد منم کلی ذوق کردم .               


مواد لازم :

ارد ............................. 3 چهارم لیوان

شیر خشک (ارد ذرت)..... 3 ق غ

نمک .......................... 1 دوم ق م

شکر .......................... 1 دوم ق م

آویشن (فلفل سیاه )...... کمی

ب پ ......................... 1.5 ق م

روغن مایع ................. 4 ق غ

ماست .....................  1 دوم لیوان

تخم مرغ .................. 3 عدد

آب .......................... 4 ق غ

این مقدار مواد اندازه ی 12 تا کاپ کیک پیتزا می باشد .

دستور تهیه ی خمیر :

ابتدا تمام مواد را اندازه کنید و کنار دستتون بزارین خب برای شروع تخم مرغ ها را با همزن می زنیم بعد نمک ,شکر ,شیر خشک,روغن ,ماست ,اویشن (که من فلفل ریختم ) و آب را اضافه می کنیم و دوباره با همزن کمی می زنیم

آرد و ب پ را که باهم مخلوط کرده ایم را روی مواد بالا الک می کنیم و با هم مخلوط می کنیم خمیر اماده است که البته این خمیر شل است .

حالا قالب را با روغن جامد چرب و  به مقدار کم ارد پاشی می کنیم .

به اندازه ی 2 تا 3 ق س از خمیر داخل قالب می ریزیم و بعد مواد رویه ی پیتزا (اول 2 ق اگه زیاد اومد بعد)

حالا فیلینگ پیتزا (مواد رویه ) که‌ شامل :مایه گوِِِشتی , کالباس , فلفل دلمه اى و پنیر‌

که در ابتدا 1 ق س سبک از مایه ی گوشتی که  (شامل پیاز +گوشت چرخ شده +نمک و فلفل زیاد و کمی زرد چوبه و قارچ وکمی فلفل دلمه ای می باشد )را روی خمیر می ریزیم در خمیر فرو می رود مهم نیست

بعد کالباس خرد شده

 

و در اخر پنیر پیتزا و روی ان هم فلفل دلمه ای خرد شده

در فر از قبل گرم شده با 180 در جه ی سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه تا پنیر و دیواره ها طلایی شود.

اینم اماده شده اش

نوش جان