رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

ژله با کرم نشاسته
ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٦/٢٢   کلمات کلیدی: ژله

 

                                   

این همون دستور ژله ی تولده که من با همان اندازه مواد اولیه می نویسم هر کس خواست می تونه کم و زیاد بکند و یا از هر طعم ژله ای استفاده کند...................


مواد لازم :(برای 30 نفر)

شیر .................. 1 پاکت

شکر ............... 1 لیوان

گلاب ............... 1 دوم لیوان

نشاسته ..........  7 ق غ

کره  ............... 25 گرم

ژله ................. 3 بسته

دستور تهیه :

ابتدا نشاسته را بدون هم زدن با 1 لیوان اب خیس می کنیم و بعد از 1 ساعت اب روی ان را خالی می کنیم تا تلخی ان از بین برود.

حالا نشاسته را در شیر حل می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم و مدام هم می زنیم به مدت 25 تا 30 دقیقه  تا بوی خامی نشاسته از بین برود .

بعد از 30 دقیقه شکر  گلاب و کره را به ان اضافه می کنیم و 10 دقیقه ی دیگر هم می زنیم تا شکر حل شود و کرم غلیظ شود در این مرحله هم باید خوب هم بزنیم تا ته نگیرد و همچنین کره کاملا حل شود .

 در این مرحله از روی حرارت بر می داریم و کمی که از داغی افتاد 2 تا 3 ق غ  داخل هر پیاله می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

همزمان با ان ژله ها را طبق دستور ان درست می کنیم و می گذاریم تا کاملا سرد شوند و بعد از 1 ساعت قاشق قاشق  و با احتیاط روی کرم نشاسته ای می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا ژله ببندد.

اینم از نمایی دیگر