رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

کاپ کیک پرتقالی
ساعت ۸:۱٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٥/٢٩   کلمات کلیدی: کاپ کیک

                                                             

مواد لازم :

آرد .................... 2 پیمانه

شکر ................. 1 پیمانه

تخم مرغ .............3عدد

آب پرتقال ........... 1 دوم پیمانه

روغن مایع .......... 1 دوم پیمانه

رنده ی پوست پرتقال ........ 2ق چ

ب پ ................  3 ق چ

گردو خرد شده .......1 دوم پیمانه

کشمش .............. کمی

نمک .................. 1 پنسه

گردو و کشمش دلخواه است ......


طرز تهیه:

ابتداروغن و شکر را با همزن می زنیم  و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هر کدام را 1 دقیقه ای می زنیم و با تخم مرغ اخر رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم و 2 دقیقه می زنیم و بعد همزن را خاموش و کنار می گذاریم.

ارد +ب پ+نمک را مخلوط و سه بار الک می کنیم .

نصف ارد را اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم و نصف اب پرتقال را می افزاییم و با لیسک مخلوط می کنیم .و دوباره نصف دیگر ارد را مخلوط و نصف دیگر اب پرتقال را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم ..

در قالب مافین چرب و ارد پاشی شده (که من در کپسول های بزرگ که ایستایی لازم را دارند و نیاز به قالب مافین ندارند ریختم )تا نصف قالب یا کپسول می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه و به مدت 25 تا 30 دقیقه( که بسته به فر باز هم متفاوت است ) می گذاریم .

نکته :  داخل قالب مافین می شود کاغذ کپسولی بزاریم ونیاز به چرب شدن ندارد .