رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

کمپوت گیلاس
ساعت ۱٠:٥٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٤/۱٥   کلمات کلیدی: کمپوت

 

 مواد لازم :

گیلاس  ...................... به اندازه ی لازم

شکر    ....................... 3 ق غ سبک برای هر شیشه کمپوت

اب      ........................ در حد پر شدن شیشه ها 

 


طرز تهیه :

ابتدا گیلاس ها را دم می کنیم و می شوییم و در شیشه های کمپوت می ریزیم بعد بسته به اندازه ی شیشه و بسته به ذائقه 3 و یا حتی 4 ق  سبک شکر البته در شیشه های بزرگ تر  شکر روی گیلاس ها می ریزیم و ان ها را از اب شیر پر می کنیم و در شیشیه ها را سفت می بندیم .

                                        

ته قابلمه ی بزرگی یک تکه پارچه می اندازیم و شیشه های کمپوت را کنار هم روی ان می چینیم داخل قابلمه را از اب پر می کنیم طوری که روی شیشه ها را اب بگیرد روی اجاق گاز با حرارت متوسط رو به بالا می گذاریم تا اب جوش بیاید از موقع جوش امدن  با حرارت کم تر 20 دقیقه که جوشید اماده و گاز گیری شده است  حرارت را خاموش می کنیم و همانجا داخل قابلمه بماند تا اب قابلمه سرد شود بعد بر می داریم و اگه یخچال جا داشت در یخچال می گذاریم وگرنه چون گاز گیری شده است در دمای اشپزخانه و داخل کابینت هم میشه گذاشت

کمپوت ها یکماه تا چهل روز دیگر جا می افتد و اماده ی خوردن می شود .

نکته1 :قابلمه باید بزرگ باشد تا روی سر شیشه ها را اب بگیرد .

نکته 2: سر شیشه حتما باید سالم باشد من هر سال سر شیشه ها را تعویض می کنم و سر شیشیه ی نو می خرم .

نکته 3 : میزان شکر بسته به ذائقه و اندازه ی شیشه کم و زیاد می شود .

نکته 4: من از شیشه های خالی سس  مایونز( البته با سر نو) استفاده کردم که شیشه ها ی متوسط 3 ق غ سبک و سایز بزرگترش 4ق غ سبک شکر ریختم .