رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

چیز کیک توت فرنگی
ساعت ۸:٢۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٢/۳۱   کلمات کلیدی:

 

 

 

 

مواد لازم :(برای کیک)

تخم مزغ ................................. 6 عدد

ارد      ..................................... 150 گرم

شکر   ................................... 150 گرم

وانیل  ................................... 1 چهارم ق چ

ب پ  ................................... 1 ق چ

اب جوش  .............................  3 ق س

مواد لازم برای رویه ی کیک :

خامه قنادی ........................... 300 گرم

پنیر خامه ای ........................ 100 گرم

پوره توت فرنگی ...................  1 پیمانه

ژلاتین         ....................... 5/1 ق س

اب سرد     ........................ 1 دوم پیمانه

ژله توت فرنگی ..................  1 بسته


طرز تهیه کیک :

این کیک از سری کیک های اسفنجی می باشد در ابتدا زرده و سفیده ها را جدا می کنیم سفیده را می زنیم تا پفکی شود و در اواسط هم زدن 1 ق غ شکر به ان اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم

زرده ها و شکر و وانیل و 3 ق س اب جوش را مخلوط و با هم زن می زنیم تا بوی زهم ان از بین برود زرده ها را به سفیده های زده شده اضافه می کنیم و و ارد و ب پ را که مخلوط کرده ایم در ان الک می کنیم و به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط می کنیم

کف قالب را چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم  و مواد را در ان می ریزیم و در فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه می پزیم .

نکته 1: دیواره ی قالب را چرب نکنید چون از بالا امدن و پف کردن کیک جلوگیری می کند .

نکته 2:فر باید از 15 دقیقه قبل روشن شود .

نکته 3:قبل از 20 دقیقه  در فر را باز نکنید.

طرز تهیه رویه کیک :

از لبه ی کیک 2 سانت داخل می شویم و نصف ارتفاع کیک را خارج می کنیم .

خامه ی قنادی و پنیر خامه ای و پوره ی توت فرنگی و و ژلاتین را که با اب سرد حل کرده و به صورت بن ماری ذوب کرده ایم و حالا کاملا سرد شده است در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم

و این مواد را روی قسمت خالی شده ی کیک می ریزیم طوری که 1 سانت از ارتفاع کیک خالی بماند و حالا کیک را در یخچال می گذاریم تا مواد کمی خودش را بگیرد .

در این فاصله ژله را با 5/1 لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری ذوب می کنیم و از داغی که افتاد در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد قاشق قاشق و با احتیاط روی مواد خامه ای کیک می ریزیم و و چند ساتی در یخچال بماند تا کاملا اماده شود .

نکته 1 : ژلاتین ذوب شده باید حتما سرد شده باشد تا مواد خامه ای نبرد .

نکته 2: تزئین چیز کیک ها در قالب کمر بندی نیز به راحتی انجام می شود .

نکته 3: یک روش دیگر برای این کیک این است که کیک را بعد از پختن از ارتفاع به 2 یا 3 قسمت برش می زنیم (بسته به اندازه ی کیک) و یک قسمت ان را در ظرف پیرکس هم شکل و هم اندازه ی کیکمون که داخل انرا سلفون کشیده ایم می گذاریم وبعد لایه ی پنیری و بعد هم ژله را می ریزیم و طبق معمول یخچال(.سلفون کمک می کند تا کیک راحت از ظرف خارج شود .)

نکته 4: به جای پوره توت فرنگی از تکه های درشت توت فرنگی هم میشه استفاده کرد و روی مواد پنیری کیک قبل از ریختن ژله تکه های توت فرنگی بچینیم و بعد ژله ی نیم بند را بریزیم.

نکته 5:اگر خواستیم رنگ مواد پنیری صورتی تر شود کمی رنگ مجاز خوراکی هم می شود به ان اضافه کرد .

دستور از خانم صرافا برنامه ی به خانه بر می گردیم.