رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

ژله ی پرتقالی پرتقالی
ساعت ٩:۳۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/٢/۱٠   کلمات کلیدی: ژله

 

                                                          

مواد لازم :

ژله پرتقال ........  1 بسته

اب جوش ........  1 لیوان

اب سرد ............  1 لیوان

پوست پرتقال دو نیم شده ......به تعداد نصف نفرات


دستور تهیه :

ابتدا  پرتقال را  از وسط قاچ می کنیم و اب ان را می گیریم طوری که پوست ان سالم بماندو اب پرتقال را به مصرف اهالی خانواده برسانید .

ژله ی پرتقال را طبق دستور روی ان اماده کنید کمی که از داغی افتاد داخل یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد داخل پوست پرتقال ها می ریزیم و ان ها را در  ظرفی در یخچال می گذاریم تا ببندد و بعد از وسط به دو نیم میکنیم و در ظرف سرو می چینیم .

 

نکته 1: این ژله را می توان در رنگ ها و طعم های مختلف و به صورت رنگارنگ درست کرد .