رنـــــــــــــــــــگارنگ

اشپزخونه ی مجازی ما

ژله بستنی
ساعت ۱۱:٢٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۳/۱/٢٥   کلمات کلیدی: ژله

 

 

 

دیروز بعد از ظهر که با دخملای گلم رفته بودیم بیرون در راه برگشت به خانه به سفارش مهشید کوچولو 3تا بستنی وانیلی گرفتیم همین که رسیدیم ومهشید بستنی را باز کرد دادو بیدادش رفت هوا که چرا اینا سفید نیستندو صورتی دارند اره بستنی وانیلی های دومینو رگه هایی از اب البالو داشت و بسیار ترش بودند مائده خانم هم یکی دو قاشق خورد .و دیگه نخورد ومن موندم و بستنی ها و از انجا که یک بسته ژله الوئه ورا داشتم تصمیم گرفتم ژله بستنی درست کنم و یکی از بستنی ها را در فریزر گذاشتم و 2تای دیگر را در دمای اشپزخانه تا ژله درست کنم و بقیه در ادامه ی مطلب


مواد لازم :

ژله ی الوئه ورا............................. 1 بسته

بستنی وانیلی ............................1لیوان (2عدد)

اب جوش ................................... 1 لیوان

طرز تهیه :

بسیار ساده ابتدا ژله ی الوئه ورا را با یک لیوان اب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری هم می زنیم تا کاملا شفاف شود واز داغی که افتاد چند دقیقه ای در یخچال می زاریم تا سرد تر شود و بعد بستنی های نرم شده اما (گرم نشده) را به ان اضافه می کنیم ودر قالب می ریزیم و یک ساعت در یخچال بمونه تا خودش را بگیرد وحالا ژله بستنی اماده است ان را در ظرف سرو برگردانید و میل کنید .

نکته 1: قالب ژله را خیس کنید و چند دقیقه ای در فریزر بزارین و بعد ژله را داخل ان بریزید.

نکته 2: از هر نوع ژله می شود برای درست کردن ژله بستنی استفاده کرد.

نکته 3: برای برگرداندن ژله در ظرف سرو ابتدا با چاقو دور ان را از ظرف جدا می کنیم و بعد ته قالب را به مدت چند ثانیه در اب داغ قرار می دهیم و بعد در ظرفی که ان را خیس کرده ایم (به درست قرار گرفتن ژله کمک می کند ) برمی گردانیم .